Unkapanı Köprüsü : Son dakika haberine göre i̇stanbul fatih'te bulunan unkapanı köprüsü, bağlantı noktasındaki ayrılma nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

İstanbul'da unkapanı köprüsü'nün bağlantı noktalarında ayrılma meydana geldi. Rüzgar ve karın etkisiyle unkapanı köprüsü'nde hasar meydana geldi. İstanbul unkapanı köprüsü'nün bağlantı noktası, şiddetli rüzgar ve soğuk nedeniyle ayrıldı. Henüz abone değilseniz, türkiye ve dünya'dan en güncel haberler i̇çin haber global'e abone olun: . Atatürk köprüsü ya da eski adıyla unkapanı köprüsü, i̇stanbul'da tarihî yarımadayı beyoğlu yakasına bağlayan bir köprüdür.

Rüzgar ve karın etkisiyle unkapanı köprüsü'nde hasar meydana geldi. Ponbwowz8wbwrm
Ponbwowz8wbwrm from assets.dogannet.tv
İstanbul unkapanı köprüsü'nde bağlantı noktasında ayrılma nedeniyle köprü ulaşıma kapandı. Un kapani köprüsü ulaşima kapatildi. Köprü şu anda çift yönlü . İlk gelen bilgilere göre soğuk hava ve . Atatürk bridge, alternatively known as the unkapanı bridge, is a highway bridge on the golden horn in istanbul, turkey. Rüzgar ve karın etkisiyle unkapanı köprüsü'nde hasar meydana geldi. Henüz abone değilseniz, türkiye ve dünya'dan en güncel haberler i̇çin haber global'e abone olun: . İstanbul unkapanı köprüsü'nün bağlantı noktası, şiddetli rüzgar ve soğuk nedeniyle ayrıldı.

İstanbul unkapanı köprüsü'nün bağlantı noktası, şiddetli rüzgar ve soğuk nedeniyle ayrıldı.

İstanbul unkapanı köprüsü'nde bağlantı noktasında ayrılma nedeniyle köprü ulaşıma kapandı. 1940 yılında açılıp fatih ve beyoğlu'nu birbirine bağlayan halk arasında unkapanı köprüsü olarak da bilinen atatürk köprüsü, ikiye ayrıldı. Son dakika haberine göre i̇stanbul fatih'te bulunan unkapanı köprüsü, bağlantı noktasındaki ayrılma nedeniyle ulaşıma kapatıldı. Köprü şu anda çift yönlü . It is named after mustafa kemal . İstanbul'da unkapanı köprüsü'nün bağlantı noktalarında ayrılma meydana geldi. Atatürk köprüsü ya da eski adıyla unkapanı köprüsü, i̇stanbul'da tarihî yarımadayı beyoğlu yakasına bağlayan bir köprüdür. Unkapanı köprüsü'ndeki bağlantı noktalarının açılması nedeniyle köprü üzerindeki trafik akışı, çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Henüz abone değilseniz, türkiye ve dünya'dan en güncel haberler i̇çin haber global'e abone olun: . Atatürk bridge, alternatively known as the unkapanı bridge, is a highway bridge on the golden horn in istanbul, turkey. Rüzgar ve karın etkisiyle unkapanı köprüsü'nde hasar meydana geldi. İstanbul unkapanı köprüsü'nün bağlantı noktası, şiddetli rüzgar ve soğuk nedeniyle ayrıldı. Un kapani köprüsü ulaşima kapatildi.

Rüzgar ve karın etkisiyle unkapanı köprüsü'nde hasar meydana geldi. İstanbul'da unkapanı köprüsü'nün bağlantı noktalarında ayrılma meydana geldi. Atatürk köprüsü ya da eski adıyla unkapanı köprüsü, i̇stanbul'da tarihî yarımadayı beyoğlu yakasına bağlayan bir köprüdür. 1940 yılında açılıp fatih ve beyoğlu'nu birbirine bağlayan halk arasında unkapanı köprüsü olarak da bilinen atatürk köprüsü, ikiye ayrıldı. Köprü şu anda çift yönlü .

Henüz abone değilseniz, türkiye ve dünya'dan en güncel haberler i̇çin haber global'e abone olun: . T0b6nhvhh3viwm
T0b6nhvhh3viwm from trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr
It is named after mustafa kemal . Henüz abone değilseniz, türkiye ve dünya'dan en güncel haberler i̇çin haber global'e abone olun: . İstanbul unkapanı köprüsü'nün bağlantı noktası, şiddetli rüzgar ve soğuk nedeniyle ayrıldı. 1940 yılında açılıp fatih ve beyoğlu'nu birbirine bağlayan halk arasında unkapanı köprüsü olarak da bilinen atatürk köprüsü, ikiye ayrıldı. Unkapanı köprüsü'ndeki bağlantı noktalarının açılması nedeniyle köprü üzerindeki trafik akışı, çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Rüzgar ve karın etkisiyle unkapanı köprüsü'nde hasar meydana geldi. İstanbul unkapanı köprüsü'nde bağlantı noktasında ayrılma nedeniyle köprü ulaşıma kapandı. Son dakika haberine göre i̇stanbul fatih'te bulunan unkapanı köprüsü, bağlantı noktasındaki ayrılma nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

İstanbul'da unkapanı köprüsü'nün bağlantı noktalarında ayrılma meydana geldi.

Henüz abone değilseniz, türkiye ve dünya'dan en güncel haberler i̇çin haber global'e abone olun: . Un kapani köprüsü ulaşima kapatildi. Son dakika haberine göre i̇stanbul fatih'te bulunan unkapanı köprüsü, bağlantı noktasındaki ayrılma nedeniyle ulaşıma kapatıldı. Köprü şu anda çift yönlü . Atatürk bridge, alternatively known as the unkapanı bridge, is a highway bridge on the golden horn in istanbul, turkey. İlk gelen bilgilere göre soğuk hava ve . İstanbul'da unkapanı köprüsü'nün bağlantı noktalarında ayrılma meydana geldi. İstanbul unkapanı köprüsü'nün bağlantı noktası, şiddetli rüzgar ve soğuk nedeniyle ayrıldı. Unkapanı köprüsü'ndeki bağlantı noktalarının açılması nedeniyle köprü üzerindeki trafik akışı, çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. 1940 yılında açılıp fatih ve beyoğlu'nu birbirine bağlayan halk arasında unkapanı köprüsü olarak da bilinen atatürk köprüsü, ikiye ayrıldı. Rüzgar ve karın etkisiyle unkapanı köprüsü'nde hasar meydana geldi. Atatürk köprüsü ya da eski adıyla unkapanı köprüsü, i̇stanbul'da tarihî yarımadayı beyoğlu yakasına bağlayan bir köprüdür. İstanbul unkapanı köprüsü'nde bağlantı noktasında ayrılma nedeniyle köprü ulaşıma kapandı.

Son dakika haberine göre i̇stanbul fatih'te bulunan unkapanı köprüsü, bağlantı noktasındaki ayrılma nedeniyle ulaşıma kapatıldı. 1940 yılında açılıp fatih ve beyoğlu'nu birbirine bağlayan halk arasında unkapanı köprüsü olarak da bilinen atatürk köprüsü, ikiye ayrıldı. Atatürk bridge, alternatively known as the unkapanı bridge, is a highway bridge on the golden horn in istanbul, turkey. Un kapani köprüsü ulaşima kapatildi. İstanbul unkapanı köprüsü'nde bağlantı noktasında ayrılma nedeniyle köprü ulaşıma kapandı.

Son dakika haberine göre i̇stanbul fatih'te bulunan unkapanı köprüsü, bağlantı noktasındaki ayrılma nedeniyle ulaşıma kapatıldı. Wikiloc Picture Of Unkapani Koprusu Uzerinden Manzaralar 3 6
Wikiloc Picture Of Unkapani Koprusu Uzerinden Manzaralar 3 6 from s1.wklcdn.com
İlk gelen bilgilere göre soğuk hava ve . It is named after mustafa kemal . Atatürk bridge, alternatively known as the unkapanı bridge, is a highway bridge on the golden horn in istanbul, turkey. Son dakika haberine göre i̇stanbul fatih'te bulunan unkapanı köprüsü, bağlantı noktasındaki ayrılma nedeniyle ulaşıma kapatıldı. Unkapanı köprüsü'ndeki bağlantı noktalarının açılması nedeniyle köprü üzerindeki trafik akışı, çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Un kapani köprüsü ulaşima kapatildi. Atatürk köprüsü ya da eski adıyla unkapanı köprüsü, i̇stanbul'da tarihî yarımadayı beyoğlu yakasına bağlayan bir köprüdür. Köprü şu anda çift yönlü .

Rüzgar ve karın etkisiyle unkapanı köprüsü'nde hasar meydana geldi.

İstanbul unkapanı köprüsü'nün bağlantı noktası, şiddetli rüzgar ve soğuk nedeniyle ayrıldı. Köprü şu anda çift yönlü . Atatürk köprüsü ya da eski adıyla unkapanı köprüsü, i̇stanbul'da tarihî yarımadayı beyoğlu yakasına bağlayan bir köprüdür. Un kapani köprüsü ulaşima kapatildi. Son dakika haberine göre i̇stanbul fatih'te bulunan unkapanı köprüsü, bağlantı noktasındaki ayrılma nedeniyle ulaşıma kapatıldı. 1940 yılında açılıp fatih ve beyoğlu'nu birbirine bağlayan halk arasında unkapanı köprüsü olarak da bilinen atatürk köprüsü, ikiye ayrıldı. İlk gelen bilgilere göre soğuk hava ve . Unkapanı köprüsü'ndeki bağlantı noktalarının açılması nedeniyle köprü üzerindeki trafik akışı, çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. It is named after mustafa kemal . Rüzgar ve karın etkisiyle unkapanı köprüsü'nde hasar meydana geldi. Atatürk bridge, alternatively known as the unkapanı bridge, is a highway bridge on the golden horn in istanbul, turkey. Henüz abone değilseniz, türkiye ve dünya'dan en güncel haberler i̇çin haber global'e abone olun: . İstanbul unkapanı köprüsü'nde bağlantı noktasında ayrılma nedeniyle köprü ulaşıma kapandı.

Unkapanı Köprüsü : Son dakika haberine göre i̇stanbul fatih'te bulunan unkapanı köprüsü, bağlantı noktasındaki ayrılma nedeniyle ulaşıma kapatıldı.. It is named after mustafa kemal . Son dakika haberine göre i̇stanbul fatih'te bulunan unkapanı köprüsü, bağlantı noktasındaki ayrılma nedeniyle ulaşıma kapatıldı. Atatürk köprüsü ya da eski adıyla unkapanı köprüsü, i̇stanbul'da tarihî yarımadayı beyoğlu yakasına bağlayan bir köprüdür. İstanbul unkapanı köprüsü'nde bağlantı noktasında ayrılma nedeniyle köprü ulaşıma kapandı. İlk gelen bilgilere göre soğuk hava ve .

Posting Komentar

0 Komentar